Snøbrøyting på Budor 2019/2020

Påmeldingsfrist for brøyting kommende vinter var 5. oktober. Har du oversittet fristen så send en e-post til firmapost@loitenalmenning.no og be om påmeldingsskjema. 

 

Når vi har fått registrert alle som ønsker å være med på snøbrøyteordningen, vil det bli sendt ut påloggingsinformasjon pr. sms fra firmaet Hyttetjenester. Forhåpentligvis i løpet av uke 41. Løsningen vil ikke være åpen for bestilling av snøbrøyting før dette.

Fjorårets bestillingsløsning som ble utprøvd i Svaenlia vil kommende vinter bli gjort gjeldende for alle hytteområdene på Budor, dvs. Svaenlia, Budor sentralområde (Kuvegen m.fl.) og Budor Nord. Løsningen fungerer i korte trekk slik:

  • Hytteeier registrerer via hytteankomst.no sin ankomst innen kl. 12.00 dagen før. Hvis du skal ankomme hytta lørdag/søndag melder du fra i systemet innen kl. 12.00 på torsdagen før. Her vil du også se at du kan laste ned løsningen som en app.
  • Brøyter planlegger sin rute ut fra hvilke hytter som skal klargjøres.
  • Ved utført brøyting kvitterer brøyter ut jobben, og hytteeier får beskjed via SMS om at brøyting er utført.

Forutsetningen for å registrere seg for ankomst er at du har meldt deg på brøyting for vinteren. Les mer om snøbrøyteordningen her

Det er viktig at du setter opp brøytestikker på begge sider av innkjøringa, samt på biloppstillingsplassen. Brøyting vil ikke bli utført hvis ikke innkjøringa er markert med stikker. Sørg for at brøyteområdet er fritt for stein, da disse kan medføre farlige situasjoner og kan også ødelegge freserne. Brøytestikker kan kjøpes på Budor Gjestegård (høyre side av inngangen). Stikkene koster kr 10,- pr. stk. Betaling kontant i postkassa, eller du kan benytte Vipps nr. 134887.

Vi ber om forståelse for at de første brøytingene om høsten, og de siste om våren ikke alltid blir perfekte. Dette skyldes at vi må være litt forsiktige for å unngå at snøfreseren skjærer seg ned i veien, og tar med seg grus som kan havne hos naboen eller ute i marka.

Dersom du ikke er fornøyd med brøytinga ber vi om at du ringer:

Vakttelefon Svaenlia og Budor sentralområde: 974 85 350

Vakttelefon Budor Nord: 974 65 460

Vi ser fram til nok en flott vinter på Budor!