Utbetaling av bruksrettytelser i 2019

Et nytt år nærmer seg og vil derfor minne om fristen for innsending av søknadskjema for refusjon av bruksrettytelser m/bilag som er 31.12.2019. Søknadsskjema med bilag som blir levert etter denne fristen vil ikke komme med på regnskapsåret 2019.

For å få utbetalt bruksrettytelser må alle kvitteringene (kopi av originale fakturaer/scannede fakturaer) sammen med skjema for utbetalinger av bruksrettytelser sendes inn via e-post til hildef@loitenalmenning.no eller leveres på allmenningskontoret. Dette kan leveres på allmenningskontoret også utenfor åpningstid, gjennom brevluken ved siden av inngangsdøra.

Søknadsskjemaet som skal følge med bilagene finner du ved å trykke på denne linken: Søknadsskjema om utbetaling av bruksrettytelser 2019

Bilagene vil ikke bli returnert pr. post etter utbetaling.