Juletrær blir til medisin – uten bivirkninger!

I Løten er det lange tradisjoner for sjølhogst av juletre. Kjøp av “juletrelapp” og hogging av juletre i Løiten Almenning sin skog er for mange en viktig del av juleforberedelsene. En juletrelapp for sjølhogst av juletre, kan kjøpes på allmenningskontoret eller via Løiten Almennings Vippsnr: 134887. En juletrelapp koster kr 100,-

Sykehusklovnene sprer latter og glede til barn som er på sykehus. Sykehusklovnene er profesjonelle scenekunstnere som har spesialisert seg på å skape gode opplevelser for barn og unge som blir rykket ut av sin trygge hverdag og må oppholde seg på sykehus. Effekten av latter, lek og undring kan mobilisere uante krefter i små og store kropper. Et klovnemøte kan være en etterlengtet pustepause til foresatte når de ser sine barn og unge fryde seg. Du kan lese mer om Sykehusklovnene her 

For å støtte sykehusklovnenes flotte arbeid har Løiten Almenning besluttet at inntektene fra årets juletresalg skal gå til dem. Vi ønsker Sykehusklovnene og alle barna en riktig god jul!

Kjør forsiktig på skogsvegene, og vær snill å ikke hogge juletre på plantefeltene. Kontroller vil bli foretatt.

Vi ønsker dere en god juletrefangst!

Kart over Løiten Almenning finner du her
Arealet som er merket grønt i dette kartet er Løiten Almenning.