Fornyelse av abonnement for bomveg

Den 1. januar 2020 ble det byttet bomsystem for vegene i Løiten Almenning, som baseres på skiltgjenkjenning ved hjelp av kameraer. Det er Youpark som er leverandør av løsningen.

Kunder som har kjøpt abonnement vil få et varsel om dette på SMS og e-post en uke før abonnementet går ut. Abonnementet løper fra kjøpsdato, og dermed ikke nødvendigvis fra årsskiftet. Huket du av for «automatisk fornyelse» i fjor så vil du når abonnementet går ut få tilsendt en ny e-post med betalingslink (for kortbetaling), eller en faktura i posten om du valgte dette. Vær oppmerksom på at det er kun betaling med kort som er gebyrfritt. Det er også viktig at betalingslinken benyttes innen 48 timer fra den blir utstedt, da Youpark ikke har anledning til å trekke noe automatisk fra betalingskortet som ble benyttet i fjor hvis du valgte dette.

Du trenger altså ikke kjøpe et nytt abonnement hvis du allerede har et aktivt, avvent til du får varsel om at det må fornyes, og deretter mottar egen e-post med betalingslink.

Om du ikke huket av for automatisk fornyelse vil abonnementet gå ut gyldighetsperioden, og du må evt. kjøpe et nytt i portalen her

Du kan til enhver tid sjekke abonnementsstatus og gyldighetsperiode inne på «min side» på youpark.no. Har du spørsmål, så ring gjerne kundeservice på 47 70 07 00 om du trenger hjelp.

Priser for enkeltpassering og ulike abonnement fra 1.1.2022 er:

Enkeltbillett personbil: kr 75,-
Enkeltbillett lastebil/traktor/buss: kr 110,-
Klippekort 10 – klipp: kr 700,-
Helårskort en bil: kr 1 375,-
Helårskort to biler: kr 2 100,-
Helårskort tre biler: kr 2 850,-
Halvårskort: kr 800,-
Lastebil, traktor og buss årskort: kr 2 800,-
Klippekort lastebil – 50 klipp: kr 5 000,-

Beitekort for perioden 1.5.22 – 31.10.22 (etter forhåndsgodkjenning).

Enkeltbillett Mosjømarka: kr 65,- (til Vipps nr. 134887 eller betaling i bomkasse)