Internett- og TV-tjenester på hytta

Internett- og TV-løsning på Budor  Løiten Almenning har inngått avtale med Telenor/Canal Digital om å levere Internett- og TV- tjenester på Budor (i Svaenlia og Budor sentrum). Dette vil gi deg en god og stabil Internettløsning og et stort utvalg av TV – kanaler til en pris som bare borettslagskunder normalt får tilgang til. Inntil videre gjelder tilbudet kun de som har kabel inn til hytta si i dag. Informasjon om utbygging til andre områder på Budor vil vi komme tilbake til. Du vil få følgende for kun kr 513,- inkl. mva pr. mnd: 

  • 10 Mb bredbånd med trådløs ruter 
  • T-WE – løsning med de mest brukte kanalene 
  • Se TV på nettbrett/PC der du ønsker 
  • Serviceavtale 
  • Ingen etableringskostnad 

Les mer om produkter og tjenester i vedlagte informasjonsark: Produktark Komplett 10 T-We box II Hvis du ønsker høyere bredbåndskapasitet eller ekstra kanaler kan du bestille dette i tillegg ved å ta kontakt med Canal Digital. Det er ikke mulig å velge kun TV eller Internett. For at du skal få tilgang til denne løsningen, må vi ha en bestilling av deg.

Når du bestiller Internett- og TV-tjenestene aksepterer du betingelsene som er beskrevet her: Betingelser for bestilling av Internett

Her kan du bestille Komplett 10 Mb Bredbånd og TV med T-We: Skjema for bestilling