40 flotte turer i Løten

Hamar og Hedemarken Turistforening, Løten krets feirer nå i 2022 sitt 75 års jubileum. Deres gave til oss alle er et kjempefint hefte med 40 nye turforslag i Løten, med kartoversikt over de 10 fineste toppene og alle koiene i Mosjømarka i tillegg til litt historikk.

Redaksjonskomiteen for det flotte heftet har bestått av Emilie Westli Andersen, Jan Johnsrud og Unni Thoresen. Alle tre er svært erfarne og engasjerte frivillige som har bidratt i tilretteleggingen for friluftsliv i Løten i årevis. De er veldig godt kjent i hele kommunen sin og hadde en lang liste med potensielle turforslag. Ingen av de 40 turforslagene de valgte har vært publisert tidligere, og det er både gåturer, sykkelturer, padleturer, trugetur og skiturer. Hvert turforslag har både tekst om turen og om adkomst/parkering, kart og inspirerende bilder. Turforslagene blir publisert på ut.no etter hvert som sesongene blir riktige.

Heftet får du gratis på allmenningskontoret, Tingberg, Løten folkebibliotek, turistforeningsbutikken i Hamar og på Gjestegården Budor. Alle medlemmer i HHT får den direkte i postkassa si.

Heftet er støttet av Løiten Almenning, Løten kommune og Sparebankstiftelsen Hedmark.

Gratulerer med 75 års jubileum og et flott jubileumshefte til stor glede for alle turglade!

Foto: HHT
Foto: HHT