JOB:U – Sommerjobb for ungdom

Prosjekt JOB:U team Løten søker ivrig og motivert ungdom til sommerjobb ute.

Liker du å jobbe ute, er nysgjerrig på skogbruk eller bare søker etter en sommerjobb, da har du en kjempemulighet nå. I samarbeid med Skogselskapet i Hedmark leter Løiten Almenning etter ungdom til sommerjobb i skogen.

Dette er et sommerjobbtilbud som i hovedsak strekker seg over tre uker f.o.m. uke 26. Arbeidsperioden blir avtalt med allmenningen. Hovedmålet med sommerjobben er å gi en innføring i hvordan skogbruket utøves i dag, aktivt skogbrukskurs i ungskogpleie og praksis innen ungskogpleie/forhåndrydding.

Stilling: 3 uker sommerjobb. Arbeidsperioden avtales med Løiten Almenning.

Arbeidsoppgaver: Ungskogpleie og forhåndsrydding.

Kvalifikasjoner: Du må være fylt 15 år, og bør like å arbeide ute i all slags vær og sommerjobben kan være fysisk krevende. Du må komme deg til et avtalt oppmøtested på egenhånd. Du vil jobbe sammen i et lag og dere vil ha en arbeidsleder som følger dere opp i det daglige. Søkere som får tilbud om sommerjobb, blir sertifisert gjennom gratis kurs i ungskogpleie med motorryddesag. Kurset vil gå over 2-3 dager i uke 25.

Betingelser: Lønn etter avtale.

Søknad og CV sendes til Løiten Almenning v/skogsjef Håvard Duseth via e-post innen 23. april.

Ved spørsmål, ta kontakt med:
Håvard Dufseth, skogsjef i Løiten Almenning; e-post eller tlf. 922 28 565

Lars Erik Rønningen, prosjektleder JOB:U, Skogselskapet Hedmark, tlf. 959 78 200.

Se hele utlysningsteksten her.