Løtenløyper trenger din støtte!

Foreningen Løtenløyper kjører opp skiløyper i Løtenfjellet, i Mosjømarka og andre områder bygda. Skiløypene i Løtenfjellet er knyttet til det øvrige løypenettet på Hedmarksvidda og Grundsetmarka i Elverum. Tilbudet blir stadig bedre og vi har et landets beste skiløypetilbud 🙂
Løtenløyper er en forening med faste medlemmer og bidragsytere:

  • Løiten Almenning
  • Løten kommune
  • Løtenfjellet Hytteeierforening
  • Hamar og Hedemarken Turistforening, Løten Krets
  • Nordbygda/Løten Ski

I tillegg er Løtenløyper avhengig av andre støttespillere, både firmaer og privatpersoner – og du kan bli støttespiller! Et beløp, stor eller lite, gir deg adgang til å skryte av de flotte skiløypene i Løtenfjellet og på Hedmarksvidda!

Bidraget kan gis via Vipps eller overføring til Løtenløypers bankkonto:

Vippsnr: 124323
Bankkonto: 1865.20.12473

Tusen takk for støtten!