Ny driftsleder på plass

Bernt Bjørnsgaard er det nye tilskuddet til allmenningas stab. Vi er svært fornøyd med å ha fått han i hus – og utomhus. Den direkte bakgrunn for ansettelsen av Bernt var at Svein Kristiansen gikk av med pensjon i høst.

Bernt har stillingen som driftsleder, og skal holde styr på våre driftsoppgaver med spesiell fokus på veger og drift og utvikling av aktivitetstilbudet på Budor. Denne tida på året har han fokus på brøyting, og å få tilretteleggingstiltak som stier og sykkeltilbud inn i budsjettet for 2020.

Bernt er 46 år, og bor på Lillehammer. Han er utdannet forstkandidat fra NMBU, men har erfaring både som gründer og fra byggevarehandel. Han har også spesielt relevant erfaring fra arbeidet som prosjektleder i Lillehammer Turist der han arbeidet med utvikling av tilbud innen sykkel, vandring og langrenn. Mange skiløpere benytter seg av skisporet.no som Bernt startet opp i sin tid. I det hele tatt har Bernt en forkjærlighet for kart og digitale løsninger.

I mer enn ti år reiste Bernt verden rundt og konkurrerte med verdenseliten i orientering, noe som resulterte i flere individuelle topplasseringer og verdensmestertittel i stafett for Norge i 1999. Bruk av individuelle ferdigheter sammen med et lag er en viktig egenskap som Bernt tar med seg inn i Løiten Almenning.

Vi er glade for å ha fått med oss Bernt med sin kompetanse og sitt engasjement.