Ny turbok med 90 turer!

Den 10. mars fylte Hamar og Hedemarken Turistforening (HHT) 90 år, og i den forbindelse lanserte de sin jubileumssatsing som nå er i salg: En turbok med 90 turer i Stange, Løten, Hamar og Ringsaker!

“Vi i Hamar og Hedemarken Turistforening har det siste året jobbet med å forberede utgivelse av en praktisk turbok med 90 turforslag med fotturer i Stange, Løten, Hamar og Ringsaker. Boka har et praktisk format, så den passer til å ha med i sekken ut på tur. Vi håper den inspirerer til å gå nye turer og bli bedre kjent både for de som bor her, eier hytte eller de som kommer tilreisende”

De 90 turene har alle fått 2 sider beskrivelse med tekst, bilder og spesiallagde kartutsnitt som viser akkurat den turen. Det er også oversiktskart som viser hvor alle turene er. I tillegg er det innledende tekster om boka og om friluftsliv. Det er Hamar Media, IdeTrykk, som har utformet det grafiske og trykker boka. Se eksempel fra boka:

“Vi har samarbeidet med mange andre lokale lag/foreninger som driver med merking og skilting av stier i området for å få til denne boka. Tusen takk for alle bidrag! Det er lagt ned massevis av dugnadstimer både i felten og for å få til selve boka. Det er for eksempel omlag 50 forskjellige fotografer!”

Det er stort spenn i turene fra bynære til turer i fjellet – og turene er godt fordelt i alle de fire kommunene. Vanlig utsalgspris er kr 250,-

Boka fåes kjøpt i HHT- butikken i Hamar, eller se her en oversikt over forhandlere som selger turboka:

Intersport Moelv AS
Sport1 Olrud
Sport1 Brumunddal
Sport1 CC stadion, Hamar
ARK, Brumunddal
Gravdahl bokhandel, Hamar sentrum
Norli Maxi bokhandel, Maxi
ARK CC stadion, Hamar
Fredheim gårdsutsalg i Stange
Circle K, Stange sentrum
Europris i Løten sentrum 
Løten nærstasjon
Joker Brenneriroa, Løten
Norli Kremmertorget, Elverum
Ark Amfi Elverum
Turistkontoret i Brumunddal
Vandrerskoen på Lillehammer

Vi ønsker riktig god tur på nye eller kjente trakter!