Kildetunet i Løten sentrum

Kildetunet er et utbyggingsområde på ca 35 dekar, sentralt i Løten sentrum, hvor Løiten Almenning er en av utbyggerne. Området skal bygges ut i flere byggetrinn. Første byggetrinn er 24 leiligheter, med parkering i parkeringskjeller.

Byggingen av trinn 1 på Kildetunet er veldig godt i gang. Leilighetene er ferdig produsert hos Moelven Byggmodul på Hjellum. Parkeringskjelleren og fundamenter er ferdig støpt, og i løpet av uke 51 har leilighetene blitt heist på plass og innen jul vil det være et tett bygg. På nyåret starter arbeidet med montering av heis, svalganger, terrasser, samt ferdigstilling innvendig i bygg, og går alt etter planen vil leilighetskjøperne flytte inn i april 2021.

Det er nå kun 5 leiligheter igjen i den første blokken, og vi har allerede solgt 2 leiligheter i blokk 2. Så ønsker du å bo fantastiske leiligheter sentralt i Løten sentrum, så ta kontakt med vår megler Stein Olav Engebakken i Eiendomsmegler 1. Telefon. 906 72 115 eller mail: stein.olav.engebakken@em1.no

Mer informasjon finner du også ved å gå inn på nettsiden til Kildetunet